VARMT VÄLKOMMEN!!

Hej på er, nya och gamla läsare!

Som ni ser är vi denna gången på en ny bloggportal, vilket för mig känns oerhört spännande!
Mitt senaste blogginlägg, som jag gjorde på min förra bloggportal, skrev jag i Januari (!!). Och vad har då hänt sedan vi sågs sist?
Ja här har det hänt en hel del. Jag bor inte längre kvar i Norrland, då jag och min älskade äntligen flyttat in i våran lägenhet på Lidingö, och här stormtrivs vi verkligen!
Känns fortfarande så underligt att JAG faktiskt bor här. Sedan jag gick i femte klass har jag drömt om att få flytta till Stockholm. Mycket pågrund av att jag aldrig känt mig hemma i Norrland. Visst, Norrland har sin charm med sin underbara natur, men det räcker inte för mig. Jag kan inte bo på en plats enbart för att den är fin, jag vill bo på en plats där jag känner mig trygg och där jag känner mig hemma, vilket jag verkligen gör i Stockholm.

Men hur hamnade vi på Lidingö?
Min pojkväns bror bor tillsammans med sin sambo i en underbar lägenhet på Lidingö, och när en underbar liten etta blev till salu i samma lägenhetshus, kände både jag och Rasmus (min pojkvän) att det inte kan bli mer lyxigare än så. Förstå vad
härligt och mysigt att ha så nära till svåger och svägerska!!
Vi bestämde oss då för att lägga ett bud på lägenheten, ett bud som vi också vann budgivningen med. Helt fantastiskt!!
Nu har vi snart bott här i en månad, och vi har fått till det så mysigt här hemma!
Trots att vi bor litet, älskar jag att gå runt här hemma och bara njuta av att ha ett eget hem, som jag dessutom får dela med den finaste personen jag känner. Men självklart är jag oerhört nervös inför mitt nya liv som sambo, framförallt då jag misstänker att jag kanske inte är så lätt att leva med alla gånger. Men samtidigt älskar jag att lära mig nya saker om livet och om mig själv.
För livet handlar inte om hur du har det, utan hur du tar det. Och jag tänker gå in i detta nya kapitel med ett stort leende.

Nu väntar ett nytt härligt kapitel i livet här i Stockholm, och jag hoppas att ni vill följa mig på min resa här i "storstan".
Jag önskar er allt gott!


Kramar från Dahlle

Gillar

Kommentarer

Elin Medelberg
,

Är så stolt över dig!!!! <3

linneahedberg
linneahedberg,

Yay så kul att du är här nu! ❤️

nouw.com/linneahedberg
Lillemor i Sjö,

Lycka till med din blogg, och allt annat också förstås 😊

www.torpetisjo.se
Lena
,

Blir spännande ❤