SOMMAREN, HELGEN OCH ETT STORT KAOS!

Kära läsare,

Jag vet att det var ett bra tag sedan sist. Men som man brukar säga, ”Ibland kommer livet emellan.” Sedan vi sågs sist har det nästan hunnit gått ett helt år, och det har varit en tid med mycket som hänt. Jag och Rasmus har firat vår första jul ihop, jag har fått och bytt jobb, vi har firat vår första semester ihop, och allt annat som hör livet till.

Nu står vi inför en av flera stora omställningar denna höst. Vi befinner oss mitt i ett flyttkaos! Vår lilla etta var vår första gemensamma bostad, vårt hem och trygghet i drygt ett år. Men när vi för två veckor sedan blev totalt kära i en mysig liten tvåa i huset bredvid, tog vi beslutet att flytta ifrån vår lilla etta. Så just nu ligger vår nuvarande lägenhet ute på Hemnet, klicka här för att komma till annonsen, och vi har idag haft en första visning av lägenheten. En väldigt lyckad sådan, och imorgon är det dags igen. Halva vårt bohag är nedpackat inför visningarna och vi hoppas nu på att det blir en smidig affär.

Före och efter!

Före och efter!

Och så en liten selfie på det!

Men flytten är inte det enda som vi har att se fram emot i höst. Utan vi har en till stor omställning som kommer att ske för oss under oktober månad, men vad det är kommer jag att återkomma till senare. I detta inlägg tänkte jag dela med mig av lite bilder från den gångna helgen och några av mina favoritbilder från sommaren. Jag hoppas innerligt att ni haft en fantastisk sommar, och jag vet inte om det bara var jag, men visst hade vi ändå tur med vädret för att vara i Sverige? Det var en sommar likt de somrar som jag hade som barn, när man nästintill bodde på stranden, och dagarna var fyllda med sol, värme, bad, god mat, glass och underbart sällskap. Nog talat om det! Nu lämnar jag över till en mängd härliga bilder, tagna under helgen och under sommaren som gått.

En fantastisk lördag med goda vänner! God mat, underbar samvaro och ett fantastiskt balkong-häng med 22 grader i luften.

En liten, men mysig brunch efter visning!

Finns inget som slår en sommar i Norrland!

Höga Kusten och Jämtland, en underbar balans mellan hav och fjäll!

Storsjöyran levererade bra musik och ett fantastiskt tal av Jämtlands nya president - Eva Röse!

Min älskade lilla syster och hennes barndomskompis tog studenten i Juni! Sååå stolt!

Vad är väl en student utan gott käk?

Glad midsommar från Höga Kusten! Lunch vid havet, sedan middag och lekar hos mormor och morfar!

Mormor och morfar har vi hyllat under sommaren. Båda två har fyllt 80år i vinter, vilket firades med ett stort kalas!

Här har vi spenderat all tid utanför semestern. Älskade skärgård !

I nästa inlägg kommer ni att få en uppdatering kring hur det går med vår lilla etta. Kommer vi få den såld? Jag kommer också att ge er en första ledtråd till vad den andra omställningen i höst för oss handlar om. Har du en aning redan nu? Låt mig höra vad du tror! Sedan kommer jag också att be er om mode tips, när jag nu känner mig helt vilsen när jag öppnar garderoben.

Ta hand om er tills nästa gång, och fan så skönt det känns att vara tillbaka på bloggen!

Kramar från Dahlle

Gillar