EN LITEN SUMMERING AV DEN SENASTE TIDEN

Hej på er!

Nu var det ett tag sedan sist och det på grund av att jag haft en oerhört hektisk vecka.
Har haft en del småjobb som jag färdigställt under veckan, deltagit på en workshop, samt haft telefontrafik utan dess like. Detta resulterade såklart i att bloggen inte fick lika hög prioritet som jag hade önskat.

I förra helgen var jag hem till norr för en kortare visit.
Kramfors konsthall hade mottagit en utställning,
Myter och verklighet – en lesbisk odyssé” och jag var, som HBTQ-profil i Kramfors, inbjuden till denna oerhört samhällsviktiga utställning.

I övrigt var det en oerhört fin och trivsam helg med familj och vänner.
Var väldigt avkopplande att bara få resa bort över en helg och stänga ned sociala medier för en stund. Balsam för själen som man brukar säga.

Helgen som nyss stundat var också oerhört trivsam och mysig.

I fredags mötte jag upp min kära vän Anneli, som kom med tåget till centralen under fredagsförmiddagen.
Äntligen fick vi bara rå om varandra, käka lunch, prata om allt mellan himmel och hav, och skratta tills tårarna sprutar.
En fantastiskt mysig dag, och vi kom båda fram till att den var väldigt välbehövlig för oss.

Under lördagen var jag och Rasmus hundvakt åt Stella då svåger
och svägerska var bortresta.
Vi passade på att åka ut till söderort i hopp om att finna lite svamp, vilket vi gjorde, och som ni säkert förstår så kommer jag enligt den svenska traditionen INTE berätta vart vi fann dom. Vi fick oss i alla fall en rejäl promenad, gott fika och trevligt sällskap av Stella, som sedan sov över hos oss.

Skogspromenaden kändes i benen dagen efter kan jag lova.
Rasmus drog till skolan tidigt på söndagsmorgonen och jag och Stella hade en riktig slappar dag. Städade och fixade lite här hemma, tog en och annan långpromenad med Stella, och så tog jag mig äntligen tid att sätta mig och ordna med lite mejl och annat administrativt arbete.

Nedan följer lite bilder.

Tidigare i veckan släppte jag även nyheten om att man numera kan boka min föreläsning
Dahlle Dahlberg – Historien om den homosexuella ankungen”.
Jag är verkligen så taggad på att få komma ut i vårt avlånga land, få berätta min historia och förhoppningsvis på så sätt kunna hjälpa andra som också utsätts för hat på grund av den man är.

Denna kväll skall jag arbeta vidare med förberedelser inför kommande föreläsningar och njuta av en svamppizza som Rasmus ordnat med.

Lev väl kära läsare.

Kramar från Dahlle

Gillar

Kommentarer